Cvičenie od októbra

29.09.2010 08:11

Pozývam Vás na moje hodiny bodystylingu, aerobiku, pilates a pilates na fitballe :

 

V  utorok – 18:00h - Pilates Institute®- na SOU technické, Nová 9 /pri býv. Sodovkárni/-od 5.okt.2010

Vo štvrtok- 18:00h - Bodystyling – na Gymnáziu, stará telocvičňa – už DNES 23.9.2010

Vo štvrtok- 19:15h –Aerobik – na Gymnáziu, stará telocvičňa –od 7.okt.2010

 

Bodystyling-posilňovacia hodina zameraná na tvarovanie tela, šetrná ku kĺbom, s využitím váhy vlasného tela, overballov a znalostí z Pilates Institute®- Potrebná je podložka/v telocvični sú malé podložky/, minimálne 1 uterák, neskôr overball /malá lopta /,v malom množstve mám vždy aj na hodine. Cvičí sa v teniskách, a pri cvičení na podložke aj bez tenisiek.

Aerobik-od jednoduchých tanečných choreografií k zložitejším, pre radosť z hudby, z pohybu, a v neposlednom rade pre spaľovanie kalórií. Potrebná je iba chuť sa zabaviť a tenisky.

Pilates Institute®- Pre funkčné panvové dno a  správne držanie tela. Práca s chrbticou, s jej špecifickými problémami, s individuálnym prístupom ku klientovi. Potrebná je podložka, 2 uteráky /jeden pod seba na podložku, druhý na vypodloženie pri cvičení/, cvičí sa naboso /ponožky/

V súčasnosti sa cvičí veľa druhov pilates, a všetky sa tvária, že toto je ten pravý a jediný. Metóda Pilates Institute®, ktorú som si vybrala ja , upravila pôvodných 34 cvikov podľa súčasných vedeckých výskumov pre potreby dnešných ľudí. Cvičenie je možno pomalšie, nie tak dynamické, ale viac sa zameriava na individuálne potreby klientov a má viac rehabilitačný charakter. Preto verím, že Vám prinesie najlepšie výsledky. 

 

Čím skôr začnete cvičiť, tým skôr sa prejavia priaznivé účinky cvičenia na Vás.

Veľmi sa na Vás všetkých teším.

Kamila

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Tvorba web stránok zdarmaWebnode